Onze allereerste 1 september

Vandaag keken we onze ogen uit en gingen op ontdekking.

We begonnen de dag in de kring en leerden elkaar wat beter kennen.
We speelden samen met onze nieuwe vriendjes en lieten onze fantasie de vrije loop.




We merkten op dat er geen racebaan in de klas was... Geen nood, enkele vindingrijke vlotjes bedachten een oplossing. We tekenden er gewoon zelf één.


Van al dat nieuws en zo veel spelen werden we wat druk. Na een relaxatieverhaaltje konden we rustig de voormiddag afsluiten en onze boterhammetjes opeten.
Tijdens het middageten werden de wiebelkrukjes tot hun limieten getest en goedgekeurd.
Wiebelen op wiebelkrukjes is niet zonder gevaar, ontdekte Eli die plots op de grond zat in plaats van op zijn kruk. 😊 We konden er allemaal eens goed om lachen. 😊

Na de middag vierden we Mérho zijn verjaardag met een liedje en een groot vuurwerk.

We kwamen werkman René tegen die aan de branddeuren werkte. We bestookten hem met al onze vragen en weten nu waarom de deuren vanzelf moeten dicht gaan en welke van de twee delen van de dubbele deur sneller moet gaan.

We gingen ook een kijkje nemen op de bovenverdieping. Rune merkte op de we van daar zijn huis misschien wel kunnen zien. Dat zullen we dus eens verder moeten onderzoeken.

Om de dag af te sluiten speelden we samen met de Vinnige Visjes in hun klas en leefden we ons uit met de verrassing die Thor voor ons had achtergelaten op school.

Na zo een drukke dag gingen we allemaal moe maar voldaan naar huis...
Slaap zacht lieve vlotjes, 
Tot maandag!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoef! Daar gaan de raketten!

Donderdag 14 en vrijdag 15 september