Onze speelplaats is deze week een echt verkeerspark!

De ochtendkring verloopt vlotter en vlotter. We zijn het nu al goed gewoon om in te tekenen met onze wasknijper. Als iemand iets vertelt, doen we nu ook een vragen-momentje. Een vraag stellen als je eigenlijk zelf iets wil vertellen is niet zo makkelijk. Maar we worden er wel al beter in.

Tijdens de speeltijden mogen we ons uitleven met onze fietsen in ons eigen verkeerspark. De Ruige Reizigers vroegen voor hun project 'Wij willen een rotonde op school' de verkeerskoffer aan van de stad. We hadden geluk, want deze week mogen we er volop gebruik van maken.
Fietsjes met of zonder zijwielen, loopfietsen, steps... iedereen doet vrolijk mee.




Enkele Vlotjes zijn zelfs aan het oefenen op het fietsen zonder zijwieltjes. Laura houdt ons dan stevig vast en loopt mee. Wij vinden het best grappig als Laura moe wordt van al dat lopen...

Gisteren was Battist jarig. hij werd 4 jaar. Nadat we zongen en een groot vuurwerk hadden gemaakt, trakteerde hij iedereen op een koekje. Dank je wel Battist (en mama die de koekjes bakte)! Ze waren heel lekker!

In de klas leggen we de laatste hand aan ons project. We knutselen nog aan onze vliegers en vliegtuigen en zoeken een antwoord op de laatste vragen.


Vrijdag wordt nog een spannende dag... dan komt er een ballonvaarder op bezoek met een echte luchtballon. We hopen dat het mooi weer is vrijdag, dan stijgt hij misschien wel op!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Foto's Project 2: 'Wij willen de verschillende soorten bouwkranen kennen!'

Donderdag 14 en vrijdag 15 september