Joepie, week drie!


Maandag trokken we met de hele school naar het zwembad. De busrit was bijna even leuk als het zwemmen zelf :) We hadden superveel plezier in het water en keerden moe maar voldaan terug naar school. 

Dinsdag kwam voor de allereerste keer de Letterleeuw op bezoek in de klas... Die leerde ons de Letter 'P' van Pauw. Hij was heel blij dat alle Vlotjes zoveel spulletjes met de letter 'P' hadden meegebracht! 






In de namiddag trokken we naar het park en genoten we van de allerlaatste zomerzonnestralen... 



Deze week is ook het schildpaddenei dat Fiona H. meebracht naar de klas uitgekomen! We vonden het allemaal superspannend. We bedachten samen een naam en besloten om hem 'Vlotje' te noemen :)




Noor en Toon trokken woensdag speciaal voor 'Dag van de sportclub' hun T-shirt van de baseballclub aan. Ze vertelden ons een beetje meer over hun sport.


Donderdag mochten we een nieuw kindje verwelkomen in onze klas: Badreddine! Zijn broertje Saifeddine zit in de Visjesklas. Ze voelden zich onmiddellijk thuis bij ons op school. Welkom in de Vlotjesklas Badreddine! 


Vrijdag mocht iedereen met de fiets of te voet naar school komen want het was 'Strapdag', maar sjonge jonge wat regende en waaide het die ochtend! Daardoor waren er toch veel kindjes met de auto gekomen. En heel eerlijk toegegeven: de jufkes ook... 
We telden in de kring even wie op welke manier naar school was gekomen.


Op naar een nieuwe vlotte week in de Vlotjesklas! 

Een Dappere Doorzetter komt voorlezen.

Axenroosspel 












Reacties

Populaire posts van deze blog

Zoef! Daar gaan de raketten!

Donderdag 14 en vrijdag 15 september